Werkwijze

Een zwangerschap na verlies is zwaar, moeilijk, stressvol. Jullie focus moet liggen op de zwangerschap, het welzijn van de baby, de gezondheid van de mama. Dat is ook een van de redenen dat ik graag het hele proces van een geboortekaart op maat zelf wil begeleiden. Van schets tot drukwerk, ik verzorg alles en jullie kaartje in is liefdevolle handen.

Opties

Er zijn verschillende mogelijkheden.

Ik heb de geboortekaartjes vanuit collectie ondergebracht bij mijn tweede site Studio Poppybird. Via deze site kun je elk collectie kaartje rechtstreeks bestellen.  Maar het is ook mogelijk, kosteloos, een van deze collectiekaartje met een subtiele aanpassing aan te passen naar een kaartje dat nog geschikter is voor na verlies. Denk hierbij aan een vlindertje, sterretje, aangepaste teksten. Ook is het mogelijk een kaartje op maat te maken, een uniek kaartje helemaal naar wens voor jouw liefste kindje.

Ik vind het fijn als je even aan wil geven dat je via Star and Rainbow komt, zodat ik rekening kan houden met het feit dat jullie een kindje(s) moeten missen.

Bestelinformatie

Bij Studio Poppybird vind je alle informatie over werkwijze en het bestellen van een kaartje. Maar ook hier kun je een stukje lezen over hoe ik te werk ga.

Kennismaking

Na het ontvangen van de aanvraag voor geboortekaartjes, zowel collectiekaarten via Studio Poppybird als een kaartje op maat, ga ik met jullie in gesprek over jullie wensen.

Bij een kaartje op maat gaat het contact vaak op afstand. Via bijvoorbeeld mail / what's app/ messenger. Graag hoor ik jullie verhaal, over jullie sterrenkindje en gezinssamenstelling. Op die manier kan ik al een beeld vormen van jullie als personen en jullie gezin. Maar daarbij vind ik het ook altijd heel belangrijk dat ouders voelen en weten dat een illustratie niet alleen gemaakt wordt met potlood en verf. Maar ook met een hart, veel gevoel en liefde. Ik maak een passende offerte (de collectiekaart prijzen een geboortekaart op maat kosten variëren omdat elke illustratie anders kan zijn). Deze offerte is vrijblijvend.

Prijzen

De prijzen van drukwerk en van collectiekaartjes zijn transparant. Bij Studio Poppybird staan alle prijzen bij de kaarten vermeldt. Een geboortekaartje op maat, de naam zegt het al, is maatwerk. Echter kan ik mij voorstellen dat het fijn is een richtprijs te weten. Ontwerpen kunnen zowel digitaal getekend worden (met de hand op een tekentablet) of geschilderd op papier in aquarel. Prijzen voor een digitale illustratie op maat starten bij € 100,- en aquarel vanaf € 150.- euro incl. btw. Uiteraard is het nogmaals heel afhankelijk van de soort illustratie, veel of weinig details.

Ik maak altijd vooraf, een vrijblijvende offerte. Daarna kun je rustig nadenken of je graag iets bijzonders zou willen laten maken.

Van schets tot informatie

Graag verneem ik wat jullie gedachten en wensen zijn met betrekking tot de illustratie, de kaart opmaak, het kleurgebruik, het gevoel dat de kaart mag uitstralen. Vanuit veel vragen en informatie ga ik een schets maken. Bij deze schets kunnen nog aanpassingen gedaan worden (in de prijzen zijn 5 correctierondes opgenomen). Tevredenheid staat bij mij zeer hoog in het vaandel. Als de schets goedgekeurd is ga ik deze overnemen op aquarel papier. Het mooie, zachte stuk kan starten het schilderen met aquarel. Ook is het mogelijk een digitaal ontwerp te maken.

Kaart Ontwerp

Zodra de illustraties klaar zijn, start ik met de kaart opmaak. De illustratie(s) ga ik scannen, bewerken en geschikt maken voor het drukwerk. De tekst op de kaart wordt toegevoegd en de overige opmaak. Ook hier kunnen nog aanpassingen worden gedaan. Tussendoor ontvang je digitale proefdrukken. Zodra alles naar wens is, wordt er een papieren proefdruk besteld, de enveloppen gekozen en besteld (deze kun je dan fijn al vooraf schrijven). Zodra de proefdruk klaar is, worden de originele illustraties (heel mooi om deze op de babykamer te hangen) met een papieren proefdruk verstuurd. Bij een digitale illustratie ontvang je een hoge resolutie bestand waarmee je een print kan laten afdrukken. Indien je kiest voor, enveloppen/sluitzegels en deze graag vooraf wil ontvangen, worden ook deze verstuurd.

Het bijzondere moment

En dan is het wachten op de mooie dag dat jullie regenboogje geboren zal worden. De geboorte informatie ontvang ik het liefste via what's app of per sms (tip: controleer deze goed ;) ) Dezelfde werkdag, of uiterlijk de eerstvolgende werkdag, ga ik de definitieve proefdruk, digitaal versturen. Zodra deze is goedgekeurd wordt het bestand doorgestuurd naar mijn vaste drukker. De kaartjes worden mits voor 12 uur goedgekeurd, dezelfde dag besteld. Geboortekaartjes worden binnen 2-3 werkdagen geleverd. (Kaartjes met foliedruk vanwege de drukwerk techniek 2 dagen extra). Het enige dat jullie hoeven te doen is de envelopjes schrijven en de kaartjes te posten. En natuurlijk van jullie regenboogje, met in jullie hart en liefde jullie sterrenkindje(s) er altijd bij, te gaan genieten van elkaar en de reacties op jullie prachtige kaartje.

Voor vrijblijvende informatie, vragen, mogelijkheden en natuurlijk het laten maken van een persoonlijk geboortekaartje kun je contact opnemen met mij via onderstaande manieren. Na het ontvangen van je bericht neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. Bij het bestellen van een geboortekaartje op maat gemaakt is het raadzaam dit ruim voor de uitgerekende dag te doen dit in verband met het maken van de illustratie en kaart. Ik hoor heel graag van jullie en wellicht mag ik een prachtig droom kaartje voor jullie maken.

Vragen / informatie of een vrijblijvende offerte laten maken?

Ik hoor heel graag van je/jullie!

     

 

 

 

 

 

 

© 2018 - 2023 Kusje op je tranen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel