Algemene voorwaarden Star and Rainbow 2021

Artikel 1: Algemeen
1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst die tot stand gekomen is, tussen Star and Rainbow en de klant.
2. Door bij Star and Rainbow een bestelling te plaatsen, gaat de klant akkoord met de Algemene Voorwaarden van Star and Rainbow
3. Tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen, is de toepasselijkheid van ander algemene voorwaarden uitgesloten.
4. Star and Rainbow heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.

2. Aanbiedingen en overeenkomsten
1. Alle aanbiedingen van Star and Rainbow zijn vrijblijvend. Een aanbieding vervalt indien het product waarop de aanbieding betrekking heeft in de tijd tussen het plaatsen van de order en de ontvangst van de betaling niet meer beschikbaar is.
2. Een overeenkomst komt tot stand door de bevestiging van Star and Rainbow van de bestelling van de klant. Deze bevestiging vindt plaats door middel van het versturen van een bevestigingsemail door Star and Rainbow.

Artikel 3: Prijzen en betalingen
1. De vermelde prijs van de producten is in Euro’s, inclusief 21 % BTW en exclusief verzendkosten.
2. Betaling kan geschieden door middel van iDeal, Bancontact of overschrijving van het verschuldigde bedrag op rekeningnummer: NL76INGB0007969627 op naam van Star and Rainbow, te Brunssum.

Artikel 4: Levering
1. Bij leveringen binnen NL zijn de verzendkosten afhankelijk van het gekozen product en variëren van € 4,50 tot € 6,95 (Nederland) en € 9,25 (België)
Voor rouwdrukwerk worden geen verzendkosten in rekening gebracht.
2. Bij leveringen in het buitenland, buiten België, worden de verzendkosten naar het betreffende land, van de koeriersdienst POST NL, in rekening gebracht bij de klant.
3. Star and Rainbow streeft ernaar de producten binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling te versturen via PostNL. Dit geldt voor producten die op voorraad zijn. Voor op maat gemaakte producten gelden de levertijden zoals vermeldt bij elk product. Bij het niet op tijd bezorgen door PostNL kan Star and Rainbow niet aansprakelijk worden gesteld.
4. Star and Rainbow is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigingen van de verzonden producten. Indien vast is komen te staan dat Star and Rainbow toch aansprakelijk is voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximaliseerd tot het orderbedrag.
5. De klant kan de bestelling thuis laten bezorgen of op een ander aangegeven adres. Het bezorgadres is het adres dat door Star and Rainbow in de bevestigingsmail wordt vermeld.
6. Als de bezorging vertraging ondervindt, of als een bestelling niet dan wel gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan uiterlijk zeven dagen nadat hij/zij de bestelling heeft geplaatst per e-mail bericht. De klant heeft in dat geval het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren. Star and Rainbow zal in dat geval voor terugbetaling zorgdragen.

Artikel 5: Overmacht
Star and Rainbow is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe gehinderd wordt als gevolg van een omstandigheid die niet te wijten is aan schuld door Star and Rainbow en een oorzaak betreft die buiten haar macht ligt. In geval van overmacht kan de klant Star and Rainbow niet aansprakelijk stellen.

Artikel 6: Ruilen en retourneren
1. Star and Rainbow doet er alles aan om de klant via de website te informeren over haar producten. Wil je een artikel toch retourneren, mail dan binnen 14 dagen naar info@starandrainbow.nl om het product te retourneren of te ruilen.
2. Afgeprijsde producten kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Ook op maat gemaakte producten kunnen niet worden geretourneerd.
3. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Retouren dienen te allen tijde voldoende te worden gefrankeerd. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd en daarom ook niet gecrediteerd. Wij adviseren de klant het bewijs van verzending te bewaren.
4. Is het product beschadigd door toedoen van Star and Rainbow, dan dient de klant hier binnen drie werkdagen na verzenden melding van te doen, door te mailen naar info@starandrainbow.nl.
5. Indien er een fout is gemaakt door Star and Rainbow, zullen aankoopbedrag en verzendkosten binnen zeven werkdagen aan de klant worden teruggestort.

Artikel 7: Eigendomsvoorbehoud
Alle door Star and Rainbow geleverde producten blijven eigendom van Star and Rainbow totdat de klant aan zijn/haar verplichtingen heeft voldaan.

Artikel 8: Garantie
Als een artikel gebreken vertoont, zal Star and Rainbow het product ruilen of repareren. Als het product niet kan worden geruild of gerepareerd, kan de klant het artikel retourneren. Indien dit het geval is, mail dan binnen 3 dagen naar info@starandrainbow.nl om het product te retourneren of te ruilen. Het orderbedrag zal dan binnen 7 dagen na ontvangst, worden teruggestort.

Artikel 9: Klachten en aansprakelijkheid
1. Voor verzending worden de producten zorgvuldig gecontroleerd door Star and Rainbow. Mochten er desondanks toch klachten zijn over een besteld product, dan kan de klant dit kenbaar maken via e-mail: info@starandrainbow.nl. Star and Rainbow zal binnen zeven werkdagen telefonisch of via e-mail op de klacht reageren.
2. Star and Rainbow zal de klacht beoordelen. Indien een klacht gegrond is, vergoedt Star and Rainbow maximaal het orderbedrag plus de verzendkosten voor het retourneren.
3. Star and Rainbow is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door ondeugdelijk gebruik van het product.
4. Door individuele instellingen van beeldschermen, kunnen kleurafwijkingen niet uitgesloten worden.
5. Star and Rainbow is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die na levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is bij de klant of aan derden.

Artikel 10: Privacy
Op de website van Star and Rainbow wordt u gevraagd een aantal persoonsgegevens in te vullen. Deze gegevens worden gebruikt voor de uitvoering en de afwikkeling van de bestelling. De persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de privacy verklaring.

Artikel 11: Copyright
Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid zonder schriftelijke toestemming van Star and Rainbow.

Artikel 12: Toepassing recht en geschillen
1. Op alle rechtsbetrekkingen waarbij Star and Rainbow partij is, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing, ook als het een overeenkomst betreft met een klant die zijn/haar woonplaats in het buitenland heeft. De toepasselijkheid van het Weens koopverdrag wordt uitgesloten.
2. Partijen zullen pas een beroep op de rechter doen nadat zij zich tot het uiterste hebben ingespannen een geschil in onderling overleg op te lossen.


Star and Rainbow
Melanie Frissen, ABCstraat 14, 6446AH, Brunssum, Nederland
Kamer van Koophandel nummer: 69901368(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2018 - 2022 Kusje op je tranen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel