"Een illustratie is meer als een tekening met potlood en penseel. Het is een gevoel, je hart en ziel bewegen over het papier en er ontstaat liefde"

 

Mijn visie:

"Echte troost is dat je verdriet mag bestaan"

Illustraties creëren die heel persoonlijk zijn. Illustraties die niet verdrietig zijn, maar juist in alle verdriet het gevoel van liefde, warmte en geborgenheid geven.

Een herinnering, een tastbaar stukje liefde van jullie sterrenkindje of gemiste persoon. Een herinnering, om te koesteren. Om kracht uit te putten. De herinneringsillustraties zijn meestal geschilderd in aquarel. Persoonlijk heeft dit mijn voorkeur maar het is ook mogelijk deze digitaal te maken.

In mijn illustraties teken ik kindjes vaak iets ouder, met de gedachte dat ze ergens zijn, in een wereld, mooier dan waar ook, omringd met liefde. Een droomwereld, ergens ver van hier, onringd met liefde.
Krachtig maar ook lieftallig en altijd gemaakt vanuit mijn hart met alle liefs.

 

Hoe werk ik en hoe ontstaat een illustratie?

"Elke illustratie wordt gemaakt met veel zorg, persoonlijke aandacht, liefde en respect"

Niets is zo persoonlijk als een herinnering illustratie na verlies van je baby/kindje of dierbare. Elke illustratie is persoonlijk, voor elke illustratie maak ik een persoonlijk, uniek ontwerp. Aan de hand van jullie verhaal, herinneringen, belangrijke spulletjes verwerk ik jullie gedachten van schets naar ontwerp naar illustratie. Persoonlijk contact en het deel uitmaken van het illustratie proces zijn belangrijk voor mij. Ik werk met hoogwaardige materialen en elke illustratie is geschilderd in aquarel. Het vervaardigen van een illlustratie is een kostbaar en tijdrovend proces maar een herinnering voor het leven, gemaakt met alle zorg, aandacht en liefde.

De liefdevolle weg van schets tot illustratie, zowel als mijn werkwijze, heb ik beschreven in een blog.

Deze kun je op je gemak bekijken en lezen.

BLOG

Prijslijsten

Via deze button kom je bij de prijslijst

Portfolio

Alle illustraties die ik voor gezinnen heb mogen maken zijn te vinden in het portfolio

Mogelijkheden

Bij een herinnering illustratie zijn er twee mogelijkheden. Een illustratie met alleen het sterrenkindje waarbij het kindje centraal staat in de illustratie. Ook kun je kiezen voor een gezin herinnering illustratie van jullie hele gezin. Het sterrenkindje kan dan in de wolken getekend worden, of samen bij het gezin, met vleugeltjes of een symbolisch vlindertje op de schouder. Ook kun je de personen in het gezin symbolisch laten tekenen als diertjes.

Het bestellen van een herinnering illustratie

Persoonlijk contact bij een illustratie vind ik enorm belangrijk. Deze herinnerings illustraties zijn erg persoonlijk en er is een wachtlijst. Om die redenen kun je deze illustratie niet direct via de site bestellen. Via onderstaande manieren kun je een illustratie laten inplannen. Hou hierbij wel rekening met een wachtlijst. Ook voor vragen ben ik altijd bereikbaar. Ik ga je bericht dan zo spoedig als mogelijk beantwoorden. Je kunt mij ook altijd benaderen voor elke vraag die je hebt betreffende een illustratie op maat of troost product.

                              

                                                                                                 

 

Foto: Gezin van Quinty★

Star and Rainbow 2020©

 

 

 

© 2018 - 2023 Kusje op je tranen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel