Services van Star and Rainbow

 

Kaartje verzendservice:

★ Echte post is natuurlijk zoveel liever. Niets is fijner dan een kaartje krijgen om welke reden dan ook. Maar ook heel begrijpelijk dat de verzendkosten helaas fors zijn als je slechts 1 of 2 kaartjes nodig hebt. Daarom is er de kaartjes verzendservice en deze is geheel gratis. Het enige dat jij hoeft te doen is een kaartje te kiezen. Kiezen of je kaartje een Nederlandse of Belgische postzegel nodig heeft. En je woorden voor op de kaart te vermelden bij de opmerkingen. 

Star and Rainbow schrijft jouw kaartje liefdevol, met een mooie sluitzegel op de envelop en een bijpassende postzegel en brengt deze voor jou naar de brievenbus! 

Hier vind je de kaartjes verzendservice 

Geschenken verzendservice:

★ Net als met de kaartjes kun je ook kiezen voor de geschenk verzendservice. Jij kiest de geschenken, kiest een kaartje voor je boodschap en bij de opmerkingen schrijf (typ) je de woorden die op je kaartje mogen komen. Het pakketje wordt (zoals elk pakketje trouwens ;) ) liefdevol en mooi ingepakt en rechtstreeks verstuurd naar de ontvanger. 

Hier vind je de geschenken verzendservice 

Keuze hulp:

★ Wil jij graag iemand: een hart onder de riem steken, wat troost sturen, een warme groet, een liefdevolle boodschap? En weet je niet wat je moet kiezen of wat geschikt zou zijn? Vaak en zeker na verlies is het moeilijk om een juist en passend troostgeschenk te vinden. Met alle liefde help ik jou met die keuze en kijken we samen naar je budget en wat passend zou zijn bij de ontvanger. 

Hier vind je de keuze hulp

Praktische informatie:

Bestellen en verzending

Verzenddagen artikelen op voorraad:

Order

Verzending

maandag 

woensdag

dinsdag

donderdag

woensdag

vrijdag

donderdag

vrijdag

vrijdag

maandag

zaterdag

maandag

zondag

maandag

Artikelen/illustraties en items met een levertijd:

Zie levertijd bij het betreffende artikel

Verzenddagen kaartje verzendservice:

Indien besteld voor 12.00 uur: dezelfde dag verzonden

Bestel je na 12.00 uur:  is de verzending de eerstvolgende werkdag

 • Star and Rainbow verstuurt alle orders in degelijke, stevige verpakkingen. Zowel als brievenbuspakje als pakket. Op zaterdag haalt PostNL geen pakketten op deze blijven dan tot maandag liggen bij het postagentschap. Gezien ik dat niet prettig vind worden orders geplaatst op vrijdag de maandag weer verzonden. Is er een haast bij? Mail dan even dan kijk ik hoe ik je kan helpen!
 • Helaas raken kaarten en kleine artikelen verzonden in niet stevige verpakkingen vaak beschadigd tijdens vervoer. Bij verzending met een postzegel kan ik helaas niet traceren waar jouw order zich bevindt. Daarom heb ik -helaas- moeten kiezen om alleen te verzenden met stevige verpakkingen en track tracé code. (Met uitzondering van de kaartjes verzendservice). Hierdoor zijn de verzendkosten helaas iets hoger. Bij Star and Rainbow betaal je echter alleen de kosten die ik betaal voor mijn pakket en kosten van de verpakking en liefdevolle extraatjes in je pakket neem ik op mij. 
 • Je ontvangt altijd een track tracé code van je brievenbuspakje of pakket.
 • Star and Rainbow verzendt ook naar Europa.

Verzendkosten

Nederland: Brievenbuspakje: € 4,50 / Pakket: € 6,95

België/Duitsland: Brievenbuspakje en Pakket: € 9,25

Europa: Vanaf € 11,50 (mail vrijblijvend voor de mogelijkheden en kosten van een pakket van land naar keuze)

Wist je dat?

 • Elke order, klein of groot, wordt met evenveel zorg en tederheid verpakt. Met een handgeschreven boodschap, liefdevol verpakt en met altijd iets liefs als attentie. 
 • Heb je een speciaal verzoek, ik sta altijd open voor ideeen en suggesties, ik denk graag met je mee.
 • Via Star and Rainbow kun je ook rouwdrukwerk bestellen. Zowel voor baby en kind verlies maar ook voor volwassenen zijn er rouwkaarten die liefde en trots laten overheersen. Alle informatie kun je HIER vinden.
 • Star and Rainbow houdt van onze aarde. Alle kaarten worden gedrukt op houtvrij papier. Ik probeer zoveel mogelijk gebruik te maken van recycled papier en waar mogelijk verpakkingen te hergebruiken. Helaas kan ik soms niet anders, om een pakket veilig te versturen, dan gebruik maken van tape en opvulmaterialen.

Retourneren/klachten

 • Wil je een artikel retourneren, mail dan binnen 14 dagen naar info@starandrainbow.nl met de reden erbij waarom je het artikel wil retourneren.
 • Retourneren is niet mogelijk voor op maat gemaakte producten of beschadigde artikelen.
 • Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd.
 • De verzendkosten voor een retourzending zijn voor rekening van de klant.  
 • Heb je een klacht? Neem dan altijd meteen contact op via mail. Klanttevredenheid is heel belangrijk voor mij en ik zal dan ook op alle manieren proberen je te helpen.

 

Copyrights

★ Alle illustraties en foto's op deze site zijn gemaakt door mijzelf en eigendom van Star and Rainbow. Helaas worden deze illustraties wel eens gebruikt zonder toestemming. Geen enkele afbeelding, illustratie of tekst/gedicht of product op deze website mag worden verveelvoudigd, openbaar gemaakt, opgeslagen, openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch via kopieën, opnames, of op welke manier dan ook, zonder voorafgaande toestemming van Star and Rainbow. Wil je een illustratie, tekst of gedicht gebruiken voor welke vorm van bestemming dan ook vraag dan altijd toestemming. Wil je een illustratie of gedicht delen op social media? Vermeldt dan altijd www.starandrainbow.nl of als je op facebook of instagram wil taggen: @starandrainbowart

Deze rechten gelden ook voor de producten die Star and Rainbow van andere merken aanbiedt.

 

Privacy Policy en Algemene Voorwaarden

Bekijk hier de Privacy Policy

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden

 

© 2018 - 2022 Kusje op je tranen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel