Een bijzondere site voor na verlies van baby|kind en dierbaren. Ik hoop dat tijdens het ontdekken van unieke collecties en handgemaakte illustraties je liefde mag gaan voelen. Liefde & trots, die het einde van een leven, nooit kunnen afnemen. Herinneringen, pure & onvoorwaardelijke liefde die altijd blijven. Op deze site vind je liefde, voor hen die we missen, hen die achterblijven. Voor hen die gemist worden. 

Illustraties | Kaarten | Webshop

Als mama van een sterrenkindje en als dochter die haar ouders moet missen ken ik gemis en verdriet. De leegte, de angst dat ze vergeten worden, je gebroken hart. Met de illustraties, getekende kaarten & producten bied ik troost en steun. Gemis en verdriet verwoord naar trots en liefde.  Voor jou, voor hen, voor een ieder die mist en troost zoekt. Naast de unieke eigen collectie vind je hier ook merken die aansluiten op mijn visie en gevoel.

Rouwdrukwerk & Geboortedrukwerk

Soms stopt het leven (veel) te vroeg. Immense verdriet kan ik niet wegnemen, echter kan ik zorgen voor een uniek kaartje dat meer dan zegt dan woorden. Die tederheid & warmte uitstralen. Een gevoel oproept waar woorden tekort schieten. Een collectie, met veel zorg en toewijding gemaakt, die nabestaaanden een gevoel geven van een warme deken. Gemaakt voor liefde met liefde. Maar ook voor een geboortekaartje (na verlies)  kun je bij mij terecht. Je kunt er hier alles over lezen.

Over mij | Vragen & Contact

Benieuwd naar hoe Star and Rainbow is ontstaan? En wie de persoon achter het verhaal is? Ik stel me graag aan jullie voor! Bij over mij kun je alles rustig lezen. En heb je vragen? Neem gerust contact met mij op. Ik hoor graag van je!

© 2018 - 2022 Kusje op je tranen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel