Een bijzondere site, vol troost, na verlies van baby|kind en dierbaren. Ik hoop dat tijdens het ontdekken van unieke collecties en handgemaakte illustraties je de liefde mag gaan voelen. Liefde & trots, die het einde van een leven, nooit kunnen afnemen. Herinneringen, pure & onvoorwaardelijke liefde die altijd blijven. Op deze site vind je liefde, voor hen die we missen, hen die achterblijven. Voor hen die gemist worden. Omdat jouw verdriet mag bestaan.


Illustraties | Kaarten | Webshop

Als mama van een sterrenkindje en als dochter die haar ouders moet missen ken ik gemis en verdriet. De leegte, de angst dat ze vergeten worden, je gebroken hart. Met de illustraties, getekende kaarten & producten bied ik troost en steun. Gemis en verdriet verwoord naar trots en liefde.  Voor jou, voor hen, voor een ieder die mist en troost zoekt. Naast de unieke eigen collectie vind je hier ook merken die aansluiten op mijn visie en gevoel.


Visie

Kusje op je tranen is een eigen merk, gestart als Star and Rainbow in 2016. De poducten die je kunt vinden op deze site zijn dan ook grotendeels van eigen merk. Ook vind je hier producten van Nederlandse bodem, gemaakt met de hand door andere merken. In de shop vind je geen artikelen die in het buitenland zijn gemaakt. Kusje op je tranen steunt graag mede en lokale ondernemers.

De kaarten zijn handgetekend door Melanie van Kusje op je tranen en worden gedrukt op houtvrij papier gemaakt van landbouwafval. Ook het inpakpapier en verzenddozen zijn gemaakt van houtvrij papier en biologisch afbreekbare stoffen. Lief voor de aarde!


Troostpakketten | Kaartje verzendservice

In de webshop vind je losse producten, voor jezelf als troost, voor wat liefde en natuurlijk ook om te schenken. Maar je vind er ook troostpakketten. Deze pakketten zijn met zorg en aandacht samengesteld en voor elk budget is er wel een geschikt pakket. Met deze pakketten kun je heel eenvoudig een liefdevol troostgeschenk versturen aan iemand die moet missen of wel wat extra liefde of een lichtpuntje kan gebruiken. Ook kun je gebruik maken van de kaartje verzendservice. Met deze service wordt jouw gekozen kaartje voorzien van een handgeschreven boodschap namens jou en rechtstreeks verzonden.

Alle veelgestelde vragen en uitleg over deze services vind je hier. 


Rouwdrukwerk & Geboortedrukwerk

Soms stopt het leven (veel) te vroeg. Immense verdriet kan ik niet wegnemen, echter kan ik zorgen voor een uniek kaartje dat meer dan zegt dan woorden. Die tederheid & warmte uitstralen. Een gevoel oproept waar woorden tekort schieten. Een collectie, met veel zorg en toewijding gemaakt, die nabestaaanden een gevoel geven van een warme deken. Gemaakt voor liefde met liefde. Maar ook voor een geboortekaartje (na verlies)  kun je bij mij terecht. Je kunt er hier alles over lezen.


Wholesale

Heb jij een winkel of webshop en zou jij graag de bijzondere producten van Kusje op je tranen willen verkopen? Een deel van het assortiment is beschikbaar voor wholesale. Mail naar info@kusjeopjetranen.nl voor alle informatie.


Uitvaartondernemers & Zorgbedrijven

Ben je als uitvaartondernemer of verliesbegeleider geinteresseerd in producten van Kusje op je tranen? Veel producten worden regelmatig gebruikt als liefdevolle herinnering bij een uitvaart | afscheid. Mail hiervoor gerust voor de mogelijkheden naar info@kusjeopjetranen.nl


 

 

Over mij | Vragen & Contact

Benieuwd naar hoe Kusje op je tranen is ontstaan? En wie de persoon achter het verhaal is? Ik stel me graag aan jullie voor! Bij over mij kun je alles rustig lezen. En heb je vragen? Neem gerust contact met mij op. Ik hoor graag van je!

 

 

Sorteer op
© 2018 - 2023 Kusje op je tranen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel